keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Neljäs kilpailupäivä

Mara teki Nimbuksellaan eilen hienon suorituksen ollen 13. ja nosti kokonaissijoitustaan myös hienosti. Muuten eilinen päivä ei mennyt useimpien osalta kuin Strömsössä. Sääennusteet ei mitkään pitäneet oikein paikkaansa, ei edes RASP. Paikallinen meteorologi kertoi +30 asteen rajalämpötilasta jonka jälkeen pilvet kasvavat ja tulee ukkosta. No, Kentällä kuivui ja vähän reitilläkin. Nostot olivat parhaimmillaan parimetrisiä, useinmiten alle. Feikkipilviäkin löytyi enemmän kuin normaalisti.

15 metrisissä Tapsa ja Harri joutuivat kolmen vartin yliajalle. 18 metrisissä lähtö meni kyttäilyksi ja kaikki taisivat katsella toisiaan, koska joku tekee siirron. Yhteispisteissä erot ovat kuitenkin vielä varsin pieniä joten mitään ei ole todellakaan menetetty.


Tänään aamusta aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta. Pohjoisessa näkyy tosin isoja kumpiaisia jo ja etelässä cirrusta. Saas nähdä mitä tulee.


OT aamutoimet tänään esittelyssä
Briefing normaalisti klo 10:15 ja grid sulkeutuu 11:30.  TeamCupissa Japani ja Saksa menivät ohi mutta edelleen hieno 6. sija.

1 kommentti: